ContiCazino Afiliați

Afilierea ContiCazino este printre cele mai competitive programe de afiliere online din industrie. Ne concentrăm pe construirea și menținerea unui parteneriat adevărat cu fiecare dintre afiliații noștri și îmbunătățirea succesului nostru reciproc.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Pași simpli

Pur și simplu deschideți un cont de afiliat, obțineți linkurile de urmărire, materiale creative de marketing și încărcați-le pe site-ul dvs. web.

Înregistrare

Deschideți un cont de afiliat. Obțineți linkurile de urmărire și materialele creative și încărcați-le pe site-ul dvs. web.

Promovare

Fiecare utilizator pe care îl trimiteți primește un cookie valabil 30 de zile, în cazul în care nu este pregătit să se înscrie încă de prima dată.

Câştiguri

Așezați-vă comod și relaxați-vă. Comisioanele lunare binemeritate nu vă vor face să așteptați prea mult.

Despre noi

Echipa noastră

Afilierea ContiCazino este printre cele mai de încredere și remarcabile programe de afiliere de pe piață. Printre caracteristicile cheie vi se vor furniza:

Instrumente de marketing atractive

Rapoarte detaliate

Plăți rapide

Suport rapid

CARACTERISTICILE NOASTRE

Instrumente atractive

Credem că serviciile și relațiile extraordinare sunt construite numai cu experiență și timp.

Structuri de recompense flexibile

Cu cât ne aduceți mai mulți jucători, cu atât câștigurile dvs. vor fi mai mari. Profitul se bazează pe volumul jucătorilor dvs. Cu partajarea veniturilor, planuri hibride și CPA-uri competitive, puteți obține comisioane uimitoare.

Comisioane atractive

Cu statisticile în timp real, aveți datele dvs. sub control. Urmăriți impactul strategiilor dvs. de publicitate și marketing. Analizând datele dvs. în timp real, puteți urmări și îmbunătăți în mod sistematic impactul profitului.

Plăți prompte

Nu așteptați comisioanele lunare. Profitul dvs. poate fi plătit rapid și în siguranță. Puteți utiliza una dintre multiplele metode de plată. Pur și simplu selectați metoda dorită și obțineți comisionul.

Statistici în timp real

Cu statisticile în timp real, aveți datele dvs. sub control. Urmăriți impactul strategiilor dvs. de publicitate și marketing. Analizând datele dvs. în timp real, puteți urmări și îmbunătăți în mod sistematic impactul profitului.

Suport excelent pentru clienți

Managerii noștri dedicați pe partea de afiliere vă vor arăta cum să câștigați loialitatea jucătorilor și cum să obțineți comisioanele dorite. Un parteneriat adevărat și o abordare individuală este ceea ce suntem dispuși să construim cu fiecare dintre afiliații noștri. Succesul dvs. este prioritatea noastră.

Instrumente de marketing optimizate

Instrumentele noastre de marketing sunt dezvoltate de specialiști profesioniști și cu experiență. Pe lângă inovațiile tehnice, sunt luate în considerare nevoile partenerilor noștri.

COMISIOANE

Structură generoasă

Ne asigurăm că vom începe în cel mai scurt timp posibil. Structura noastră generoasă de comisioane este concepută pentru a vă satisface nevoile și a vă recompensa pe baza traficului dvs. recomandat, permițându-vă să câștigați comisioane uimitoare. Contactați managerul nostru dedicat pe partea de afiliere pentru a crea un plan personalizat pentru dvs. Sporiți-vă câștigurile. Continuați să îi aduceți iar noi îi vom face să rămână!

Contactati-ne

Trimiteți-ne un mesaj
Nume *
Numele de familie *
Email *
Mesaj *
Email
Main website conticazino.ro

METODE DE PLATĂ

Comisioanele nu vă vor face să așteptați

Pentru comisioanele dvs. lunare binemeritate nu va fi nevoie să așteptați, deoarece în sistemul nostru garantăm plăți rapide și sigure.