FAQ

Ce este un program de afiliati?

Programul de afiliati functioneaza ca un sistem bazat pe comisioane din vanzari ale serviciilor prin produse de divertisment. Comerciantul online ContiCazino isi ofera servicile prin partenerii afiliati, prin programul de afiliati ContiCazino cu care isi imparte profitul – generat prin pierderile jucatorilor – de la ContiCazino.In cazul programului de afiliati ContiCazino, partenerul de comision – “afiliatul” – isi aduce jucatorii pe site-ul ContiCazino, dupa care isi primeste comisionul lunar, generat de noii clienti pe care i-a adus la conticazino.ro.

De ce sa ma inregistrez in programul de afiliati?

Sunt multe motive sa va inregistrati in programul de afiliati. Este gratuit, ofera o cota mare de beneficii si o gama larga de produse asa ca de ce sa nu va monetizati traficul prin afiliatii ContiCazino astazi?

Cine se poate inregistra in programul de afiliati?

Orice persoana/webmaster care isi opereaza propriul website, care in acelasi timp respecta termenii si conditiile, se poata alatura afiliatilor ContiCazino. Orice partener afiliat se poate inregistra doar o data.

Este vreo plata de inregistrare asociata cu afiliatii ContiCazino?

Este complet gratuit sa te inregistrezi in afiliatii ContiCazino. Nu este absolut nici un cost.

Cum ma pot inregistra pentru a deveni un mebru afiliat ContiCazino?

Este foarte usor sa va inregistrati ca membru afiliat ContiCazino! Trebuie doar sa dati click pe butonul REGISTER dupa care sa completati formularul pentru a deveni un membru afiliat ContiCazino.

Pot sa inregistrez mai mult de un website?

Da, puteti. Daca aplicatia dumneavoastra a fost cu success, puteti sa inregistrati mai multe website-uri in contul de afiliati ContiCazino. Puteti crea link-uri individuale pentru a urmari performanta fiecarui website.

Afiliatii ContiCazino accepta toate website-urile?

Nu pe toate. Trebuie sa verificam fiecare aplicatie individual pentru a stabili daca natura si continutul sunt potrivite pentru afiliatii ContiCazino.

Pot sa devin afiliat chiar daca nu am propriul meu website?

Da, puteti. Oferim alternative pe care le puteti folosi pentru a promova conticazino.ro. Contactati-ne managerii afiliati astazi la pentru a afla ce optiuni sunt valabile pentru dumneavoastra!

Care este durata cookie-ului?

Cookie-ul dureaza 30 zile.

Cat de des sunt updatate statisticile mele?

Statisticile dumneavoastra sunt updatate in real-time.

Cat de mult pot castiga?

Nu este nici o limita a venitului pe care il puteti castiga. Cu cat va veti implica mai mult in a trimite trafic de calitate, cu atat veti castiga mai mult.

Pot sa promovez afiliati ContiCazinosis a primesc comisioane pentru ca recomand noi afiliati?

Da, puteti sa recomandati sub-afiliati si sa aveti castiguri suplimentare pentru fiecare client pe care sub-afiliatul il trimite la conticazino.ro.

Cum sunt calculate comisioanele?

Comisionul dumneavoastra este procentul venitului Net generat de jucatorii pe care i-ati recomandat. Venitul net este calculat ca suma totala minus costurile directe associate cu acceasi recomandare precum bonusuri, recompense de loialitate, plata taxelor si returnarea fondurilor.

Cum primesc comisioanele?

Afiliatii ContiCazinocalculeaza comisioanele la inceputul fiecarei luni pentru activitatea lunii precedente si transfera comisionul in primele 2 saptamani ale fiecarei luni. Daca suma este mai mica de 250 (TL) aceasta suma nu va fi transferata, ci va fi adaugata la suma pentru luna viitoare.

Balantele negative sunt salvate?

Oferim politici pentru salvarea balantei negative.

Cum imi pot inchide contul?

Pentru a inchide un cont afiliat ContiCazino, trimiteti o cerere prin e-mail la adresa . Va rugam sa va asigurati ca ne trimiti ID-ul de afiliat impreuna cu numele si prenumele.

Cum pot sa va contactez?

Ne puteti contacta oricand la adresa de e-mail: .